Kardiológia

Kardiológia magánrendelésünkön 4 szaktekintély várja Önt, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesítse. A kardiológia görög eredetű szó, jelentése szívtan. Tekintve, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések a leggyakoribb halálozási okok közé sorolhatók, tanácsoljuk, hogy 45 év felett már preventív célból, panasz esetén azonban sürgősen forduljon kardiológushoz. Kardiológus szakorvosaink nem csak a szív veleszületett és szerzett betegségeit vizsgálja és kezeli, hanem a vérkeringéssel kapcsolatos rendellenességeket is. A diagnózis felállításában kiváló, modern gépeink segítik munkánkat. Többek között a:

 • Vivid S70N Ultra Edition kardiológiai ultrahang készülék
 • M5Sc-D típusú homogén egykristályos, mátrix szektor phased-array vizsgálófej7
 • Vivid T8 Ultra Edition ultrahang készülék
 • 3Sc-RS típusú szektor phased-array vizsgálófej
 • L6-12-RS típusú lineáris vizsgálófej
 • GE terheléses kardiológiai rendszer
 • GE T2100-ST2 futópad egométer
 • SunTech Tango M2 vérnyomásmérő készülék
 • GE MAC 2000 12 csatornás EKG-készülék
 • EG MAC 600 3 csatornás EKG-készülék
 • GE MAC EKG gurulóállványos készülékkocsi

Radiológia

Radiológia magánrendelésünkön a 2 legkiválóbb győri szaktekintély várja Önt, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesítse. A radiológia különféle képalkotó eljárásokat (röntgen, MR, CT, ultrahang) felhasználó orvostudományi szakág, amit lényegében diagnosztikus, de esetenként terápiás célból is alkalmaznak. A radiológus olyan orvos, aki a betegségek és belső sérülések diagnosztizálására specializálódott, az orvosi képalkotó technikák segítségévél. A radiológus többnyire háttérmunkát végez. Az éppen aktuális orvosi képalkotó technika segítségével diagnosztizál és szükség esetén ez alapján konzultál a szakorvossal a kezelést illetően.

Urológia

Urológia magánrendelésünkön két szakmai kiválóság várja Önt, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesítse. Az urológia a vese, a vesemedencék, a vesevezeték, a húgyhólyag, a férfi nemi szervek megbetegedéseivel, a vizelettartási- és vizeletürítési problémákkal foglalkozó szakterület. Az urológia a görög ouron vagyis vizelet szóból ered. Az urológus, a veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglalkozik. Ide tartoznak többek között a fejlődési rendellenességek, a fertőzések, gyulladások, kövességek, vizeletürítési nehézségek – nehéz vizelés, akaratlan vizeletvesztés és a daganatos megbetegedések. Vizsgálataink pontosságát az alábbi gépek garantálják:

C1-6-D típusú XDClear konvex vizsgálófej

9L-D típusú lineáris vizsgálófej

Vivid T8 Ultra Edition ultrahang készülék

4C-RS típusú konvex vizsgálófej

Hematológia

Hematológia magán szakrendelésünkön is egy olyan orvost hoztunk el Önnek, akinek tudása kiemelkedő és a legkorszerűbb ellátásban részesíti. A hematológia a belgyógyászat azon ága, amely a vér, valamint a vérképző- és nyirokszervek betegségeivel foglalkozik. Az elnevezés a görög eredetű haima „vér” és a logosz „tudomány” szavakból tevődik össze. Tárgykörébe elsősorban a véralvadási zavarok, a vérszegénység, illetve a daganatos vérképzőszervi megbetegedések (leukémiák, limfómák) tartoznak. A hematológus szakorvos a szakrendelésen részletes anamnézist vesz fel, kitér az örökletes betegségekre is, majd fizikális vizsgálatot követően részletes vérvizsgálatot kérhet.

Ortopédia

Ortopédia magánrendelésünkön ortopéd sebész várja Önt modern rendelőnkben. Az ortopédia az orvostudomány azon ága, amely a mozgási szervrendszer statikájával, biomechanikájával, dinamikájával, a csontok illetve ízületek hibás fejlődésével, rendszerbetegségeivel sérüléseivel foglalkozik. A tudományág neve a görög orthopaedia szóból származik, az orto szó jelentése egyenes, egyenesít, míg a ped, vagy pédia utótag a latin láb vagy a görög gyermek szavakból áll. Az ortopédiai betegségek vezető tünete a fájdalom, ami lehet ízületi, lehet izom és/vagy csonthártya fájdalom.

Tüdőgyógyászat

Pulmonológiai szakrendelésünkön a legkiválóbb szaktekintély várja Önt, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesítse. A pulmonológia a latin pulmo (tüdő) szóból ered. A pulmonológia vagy tüdőgyógyászat a légutak megbetegedéseivel foglalkozó szakterülete az orvostudománynak. A pulmonológus (tüdőgyógyász) a tüdő és a légutak megbetegedéseivel foglalkozik. A tüdő betegségei rendszerint nem önmagukban, hanem gyakran más szervek betegségeivel együtt fordulnak elő. A tüdőgyógyász az alapos kikérdezés, anamnézis felvétele után képalkotó eljárásokkal (CTMRultrahang és röntgen) segíti a probléma okának feltárását.

Alvásvizsgálat

Alvásvizsgálati szakrendelésünkön a legkiválóbb szaktekintély várja Önt, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesítse. A laboratóriumi alvásvizsgálatot tekintik az alvászavarok pontos diagnosztizálásához vezető „arany útnak”. Az Ön alvási mechanizmusának teljes megértéséhez különféle agytevékenységek és a szervezetben működő egyéb szervrendszerek (keringés, légzés, stb), valamint ezek összefüggésének megfigyelésére van szükség az éjszaka teljes időtartama alatt.  Az alvásvizsgálat során a páciensnek nyugodt, kényelmes körülmények között kell egy éjszakát eltöltenie egy erre alkalmas szobában.