Kardio Egészségház

Az egészség hosszú távú befektetés.

Halljuk, hogy a Távol-Keleten addig fizetnek az orvosnak az emberek, amíg egészségesek. Igen, mindig jobb a bajt megelőzni – mégis, mi magyarok, nem fordítunk kellő figyelmet az egészségre, táplálkozásra, jó vérnyomásra, jó emésztésre, testi-lelki feltöltődésre, a megfelelő fizikai állapotra. Még ennél is kevesebb időt fordítunk a minőségi egészségügyi ellátásra vagy a rendszeres szűrővizsgálatokra.

Kérjük, saját egészsége érdekében ne késlekedjen elvégezni a szükséges orvosi kivizsgálásokat és kezeléseket. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy kellő biztonságban és egészségben tudhassuk Önt. Hisszük, hogy Egészségházunkat nem csak az itt dolgozó szakképzett orvosok, de az ide ellátogató emberek is formálják. Éppen ezért a Kardió Egészségháznál betegeink állnak a középpontban. Mi minden helyzetben a legmagasabb egészségügyi ellátást kínáljuk Önnek. Mi nem a szokásos rideg orvos-beteg viszonyban állunk pacienseinkkel, sokkal inkább partnerként tekintünk mindannyiukra. A felmerülő egészségügyi problémákat ezáltal pedig sokkal hatékonyabban és sokkal gyorsabban megoldhatóvá tesszük az Ön közreműködésével együtt.

Tapasztalja meg Ön is a maximális odafigyelést, a teljes körű kivizsgálást, a pontos-precíz diagnózis erejét. Tapasztalja meg a minőségi ellátást, a stresszmentes kivizsgálást. Olyan környezetet teremtettünk, ahol nem nyomaszt a környezet, nincs klórszag, “kórházszag”, nincs félelem. Ne éljen tovább megromlott egészségi állapotban, ne húzza-halassza tovább kivizsgálásait, ne rójon több terhet se lelkileg, se anyagilag Önmagára vagy családjára. Tudjuk, hogy itt, a nyugati országrészben kiváló egészségügyi központok közül választhat, de ilyen összetételű belgyógyász csapattal, ilyen sokrétű orvosi gárdával kevés helyen találkozhat. Elkötelezettek vagyunk a kiváló szolgáltatás biztosítása iránt, és célunk, hogy Győr, valamint a régió vezető egészségházát építsük. Ehhez a legjobb orvosokat és a legmodernebb diagnosztikai eszközöket biztosítjuk Önnek. Ez egyben azt is jelenti, hogy orvosaink és a személyzet számára optimális munkakörülményeket teremtettünk, hogy ők a kiemelkedő ellátásra fókuszálhassanak, Ön pedig egy kényelmes környezetben tölthesse el a vizsgálat idejét. Biztonságos és kényelmes légkört teremtettünk különösen a belgyógyászat, kardiológia, ortopédia, szív- és érrendszeri betegségek és az általános diagnosztika területén. A lehető legnagyobb rugalmasság, a kiemelkedő orvosi készségek, az ápolói kompetencia és a korszerű berendezések kombinációja teszi a Kardió Egészségházat Győr első számú belgyógyászati választásává.

  • Milyen pluszokat nyújtunk még szolgáltatásaink mellett, melyek vonzóvá teszik Egészségházunk felkeresését?
  • Egészségházunk tágas parkolóval rendelkezik, ahol mindig talál szabad helyet! 
  • A parkolóban 5 töltőhelyet alakítottunk ki az elektromos autók számára; ingyenes töltései lehetőséggel! 

A legtöbb győri rendelőnek elsőszámú hátránya, hogy a belvárosban szinte lehetetlen a parkolás. Hosszú köröket kell rónia, ahhoz, hogy valahol leparkolhasson autójával és még időben beérjen a megadott időpontra. Nálunk ezen nem kell stresszelnie!  

  • Még egy pluszpont, hogy a környéken számos bevásárlóközpont helyezkedik el, mely kiváló megoldást nyújt kísérőjének, hogy a vizsgálat ideje alatt ne kelljen többé türelmesen várakoznia, míg Ön végez. Férje vagy felesége nyugodtan vásárolhat vagy nézelődhet az üzletekben, míg Önt a legjobb kezekben tudhatja.

Kérdése van? Örömmel segítünk!