Dr. Sayour Amer

Belgyógyász-kardiológus főorvos, szívkatéteres főorvos

„Pályafutásom során eddig több mint 9000 szívkatéteres vizsgálatot végeztem, és továbbra is folyamatosan részt veszek az akut miokardiális infarktusos betegek szívkatéteres ellátásában.”

1991-ben szereztem meg a diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően az ajkai Magyar Imre Kórház kardiológiai osztályán kezdtem el dolgozni.

1996-ban belgyógyászati, majd 1998-ban kardiológiai szakvizsgát szereztem „kiváló” minősítéssel.

2000-ben a zalaegerszegi Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályán, valamint a Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinikáján sajátítottam el a szívkatéterezés alapjait.

2000 és 2005 között az ajkai kórház belgyógyászati-kardiológiai osztály osztályvezető főorvosaként dolgoztam.

2005 óta pedig a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán dolgozom, mint intervenciós kardiológus főorvos.

1996: „Ajkai Kórházért” kitüntetés

2000: Egészségügyi Miniszteri Dicséret

2005: „Ajka Városáért” díszoklevél

2015: „Kiváló Munktárs” Győr, PAMOK

2020: „Pro Urbe Győr” 

Dr. Sayour Amer magánrendelése a Kardió Egészségházban szerdánként 16.00 – 20.00 óráig  elérhető.

Doktor úr elérhetősége:

+36 (20) 777 7228

Dr. Fi Zsolt

Kardiológus,belgyógyász főorvos

„Fő érdeklődési köröm a koszorúér betegség, a szívelégtelenség és a ritmuszavarok diagnózisa valamint kezelése, melyeket illetően két évtizedes tapasztalattal rendelkezem.

Új kihívásnak érzem, és szívesen foglalkozom a COVID-19 infekción átesett betegek vizsgálatával. Mivel a betegség természete jelenleg alig ismert, fontosnak tartom az ezen a fertőzésen átesett betegek vizsgálatát, hosszútávú gondozását.”

Általános orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1990 – 1996 között végeztem summa cum laude minősítéssel.

2001 -ben sikeres belgyógyászat, majd 2003 -ban sikeres kardiológia szakvizsgát tettem.

2001 óta a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Kardiológiai osztályán dolgozom, évek óta főorvosi minőségben.

Az eltelt 20 évben aktívan részt vettem a kardiológiai járó- és fekvőbeteg ellátásban. Tevékenységem felölelte a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésétől, azok kezelésén át a tartós gondozásáig tartó széles spektrumot.

Rendkívül fontosnak tartom a betegségmegelőzés szintjén a rizikófaktorok szűrését, a népbetegségnek számító cukorbetegség és magasvérnyomás betegség korszerű kezelését. A szívbetegségek korai felismerése a megbetegedések és a halálozás csökkentésének egyik legfontosabb eszköze. Másrészt a már kialakult betegségek gyors, hatékony, célratörő kezelése kiemelkedős jelentőségű a betegek prognózisa szempontjából. Végül, de nem utolsó sorban a szívbetegség bekövetkezte utáni tartós gondozás szerepe felbecsülhetetlen a beteg tartós panaszmentessége, életkilátásainak javítása céljából.

A diagnosztika területén az echokardiographia (szív ultrahang) köti le főként érdeklődésemet, ennek végzéséhez 16 éve licensz vizsgával rendelkezem.

Mindezekre alapozva indítom el kardiológiai, belgyógyászati magánrendelésemet a győri Kardio Egészségházban, ahol nyugodt, minőségi, kórházi hangulattól mentes környezetben szeretnék a betegeknek újabb lehetőséget nyitni egészségük megőrzéséhez. 

Dr. Fi Zsolt magánrendelése a Kardió Egészségházban hétfőnként 16.00 – 20.00 óráig elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

+36 (70) 626 9677

+36 (70) 316 4195

Dr. Bénes Tamás

Dr. Bénes Tamás

Urológus, andrológus orvos

„Minden, az Urológia szakmai körébe tartozó betegséggel foglalkozom, a diagnosztikától a kezelésen át az esetleges műtéti megoldásig.”

1983-ban végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetemen, 1986-óta dolgozom a győri Urológiai Sebészeti Osztályon.

Az urológiai jellegű betegségek, elváltozások kezelése mellett 1990 óta andrológiával is foglalkozom.

-Vizelet kiválasztási rendszerrel (vese, hólyag) kapcsolatos elváltozások (kövesség, gyulladások, daganatos betegségek, vizelési zavarok) kezelése. Nőknél, és férfiaknál egyaránt.

 -Férfi genitális (prostata, here, és hímvessző eltérések) betegségek kezelése.

– Andrológiai (nemzőképességi, illetve merevedési panaszok) kezelések.

A kivizsgálásnak a fizikális vizsgálaton kívül az ultrahangvizsgálat, laborvizsgálat, speciális vizsgálatok (például mikroszkópos) is szerves részei.

Dr. Bénes Tamás magánrendelése a Kardió Egészségházban kedd délutánonként, 16.00 – 20.00 óra között elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

+36 (70) 4511 917

bnes1959@gmail.com

Dr. Gunther Tibor

Ortopéd szakorvos

„Több mint 20 éve dolgozom ortopédsebész szakorvosként. Legtöbb műtétemet a csípő és térdprotézisek beültetése adják, de nagyon sok térdízületi arthroscopiát és korszerű előláb műtétet is végzek, illetve gyakorlatot szereztem a váll betegségek és a reumás kéz műtéti ellátásában is.”

A diploma megszerzését követően először a győri Petz Aladár Megyei kórházban kezdtem dolgozni majd tudásomat az ORFI Ortopédia Tanszékén és külföldön mélyítettem el. Jelenleg a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai, Ortopédiai és Kézsebészeti szakmacsoportjának vagyok osztályvezető főorvosa.

Tudományos fokozatomat (PhD) is az ORFI-ban elvégzett vizsgálataimmal szereztem a térdprotézisek biomechanikai vizsgálatában. Mozgásszervi sebészként ilyen típusú tanulmányok kifejezetten hasznosak, a műtéti tevékenységet is meghatározó tudást adnak.

A mozgásszervi sebészet szélesebb ismeretét a degeneratív betegségben szenvedők és a traumás sérültek párhuzamos ellátása adja. Ezért éreztem fontosnak, hogy 2003-ban traumatológiából is szakvizsgát tegyek, ami nagy segítséget és biztonságot ad az esetleges komplexebb nagy műtétek (revíziók, protéziscserék és protézis körüli törések) ellátása során.

Külföldi gyakorlataimból kiemelném az oxfordi egyetemi ösztöndíjamat, illetve munkavégzésémet, ami alapvetően meghatározta szemléletemet a műtéti ellátások során. Ezenkívül az Egyesült Államokban New Orleansban, Ausztriában Bécsben és Németországban Heidelbergben bővítettem tudásomat, tapasztalatokat szereztem.

A fentiek mellett rendszeresen képezem magam, kurzusokon veszek részt illetve a megszerzett tudásomat igyekszem másoknak is átadni: meghívott előadóként számos hazai, nemzetközi illetve külföldi továbbképzésen vagyok oktató.

Egy szakember munkatársai közötti elismertségét a saját szakmáján belüli tagságok, tisztségek is jelzik, mint például:

 • a Magyar Ortopéd Társaság
 • a Magyar Traumatológus Társaság választott vezetőségi tagja
 • az Egészségügyi Szakmai Kollégium Ortopédiai Tagozat tagja
 • a Magyar Ortopéd Társaság delegált UEMS (nemzetközi ortopéd vezetőség) tagja
 • Az AO Trauma Hungary választott regionális képviselője, oktatási referense és nemzetközi előadója vagyok
 • illetve 2016-2019 között a Magyar Ortopéd Társaság főtitkára voltam.

Amint a bevezetőben is említettem legtöbb műtétemet a primér csípő- és térdprotézis beültetés adja. Egy rövid megfontolt kivárás után Győrben és Tatán is elkezdtük az úgy nevezett izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetést vagy másképp fogalmazva az elülső feltárásból végzett beavatkozásokat. Véleményem szerint motivált, jó alkatú fiatal betegeken jelenthet elsősorban előnyt a néhány nappal korábbi mobilizáció, felkelés, elindulás és segédeszköz elhagyása. Mindamellett (ezért is volt részemről az óvatos kivárás) a legtöbb jelenleg is alkalmazott műtéti feltárás az elmúlt években, évtizedben kevésbé invazív lett, fejlődött; a betegek mobilizációja is gyorsult és a segédeszköz használata rövidült.

 

Egyre nagyobb számú protézis műtét mellett Győrben, mint regionális centrumban növekszik a száma az egyre komplexebb protézis cseréknek, illetve protézis körüli töréseknek, melyek egyre nehezebb, bonyolultabb műtéti ellátásokat kívánnak. Ugyanakkor ezeknek a nagy műtéteknek a gyakorlata visszahat egy sebész primér beültetéseire, mindennapi munkájára amit így még nagyobb tapasztalattal és gondossággal tud végezni.

Dr. Gunther Tibor magánrendelése a Kardió Egészségházban kedd délutánonként 16.00-20.00 óra között elérhető.

Doktor úr elérhetősége:

+36 (70) 290 2437

Betegeimet a győri kórházban illetve magánrendelésemen tudom fogadni, műtéteimet a győri kórházban, a tatai Kastélypark magánklinikán és a Kardirex egészségügyi központban végzem.

Dr. Sebők Zoltán

Belgyógyász, intervenciós kardiológus főorvos

„Több, mint egy évtizede veszek részt az állandó szívinfarktus ellátásban. Több ezer intervenciós
műtét elvégzésével a hátam mögött a sportkardiológiai vonalat szeretném felkarolni Győrben.”

Jelenleg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Kardiológiai osztályán látom el orvosi feladataimat. Katéteres főorvosként fő specializációm a szívinfarktusok megelőzése, elhárítása és kezelése. Több, mint egy évtizede veszek részt szívinfarktus ellátásban. Ennek köszönhető, hogy pácienseim bizalommal fordulhatnak felém, hogy közösen javítsunk életminőségükön és egészségi állapotuk megőrzésén.

Nagy sport és legfőképpen futballszeretőként szándékomban áll a sportkardiológiai vonal elindítását is Győrben. A sportkardiológia nem hasonlítható össze teljes mértékben a sima kardiológiai vizsgálatokkal és kezelésekkel. Ez egy sokkal kisebb és speciálisabb szegmense az orvoslásnak. Eddig elvégzett több ezer intervenciós műtétemnek hála úgy érzem kellő tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy nyugodt szívvel fordulhassanak hozzám aktívan sportoló pácienseim is.

Dr. Sebők Zoltán magánrendelése a Kardió Egészségházban csütörtök délutánonként 16.00-20.00 óra között elérhető.

Doktor úr elérhetősége:

+36 (70) 387 2746

Dr. Mézes Péter

Dr. Mézes Péter

Kardiológus főorvos

„Sok éves tapasztalatomnak hála bármilyen kardiológiai panasszal bizalommal fordulhatnak hozzám. Legyen ez akár a rejtőző szívbetegségek felismerése és korai kezelése, a magasvérnyomás-betegségek stabilizálása, a kardiovaszkuláris rizikók felmérése és pácienssel közös menedzselése, vagy akár a belgyógyászati és keringési betegségek összefüggésének feltárása.”

1968-ban jeles érettségit tettem a budapesti Eötvös József Gimnáziumban, ahonnan utam a Semmelweis Orvosi Tudományegyetem Általános Orvosi szakára sodort, melyet 1974-ben „summa cum laude” minősítéssel végeztem el. Ezt követően 1979-ben kézhez kaptam jeles eredményű Belgyógyászati szakvizsgámat, majd szintén jeles eredményt értem el 1983-ban Kardiológiai szakvizsgámon is.

Az egyetem befejeztét követően, 1975. óta a győri Petz Aladár Kórházban dolgozom. 1975 és 82 között a II. számú Belgyógyászati osztályon láttam el feladataimat, majd 1983 óta a Kardiológiai osztályon önálló kardiológiai ambulanciámon tevékenykedem. Örömömre szolgált, hogy 1984-ben én végezhettem el az első ultrahangos szív vizsgálatok alkalmazását a Dunántúli régióban. 1986 óta pedig a Megyei Kardiológiai Szakrendelés vezető főorvosa címet is büszkén tudhatom magaménak.

 • Szívbetegségek felismerése, ellátása
 • Szívritmus-zavarok korszerű ellátása, gondozása
 • Magasvérnyomás-betegek beállítása, gondozása
 • Belgyógyászati és keringési betegségek összefüggésének feltárása, ellátása
 • Kardiovaszkuláris rizikók felmérése, menedzselése

Dr. Mézes Péter magánrendelése a Kardió Egészségházban csütörtök délutánonként 16.00-20.00 óra között elérhető.

Doktor úr elérhetősége:

+36 (20) 956 2027

Dr. Hamed Aryan

Belgyógyász szakorvos, Haematológus szakorvos

Fő tevékenységi területem a malignus haematologiai betegségek, akut és krónikus leukémiák kezelése, lymphomák, valamint különböző eredetű anaemiák diagnózisa és ellátása.

1962-ben Kabulban születtem, egyetemi tanulmányaimat azonban már Magyarországon végeztem. 1989-ben summa cum laude minősítéssel végeztem a SOTE általános orvosi szakán. Tanulmányaim befejeztével, 1989 óta a Petz Aladár Megyei Kórház II. Belgyógyászati Osztályán dolgozom. Itteni tevékenységem fő profilja a haematologia. Ezalatt az időszak alatt tovább folytattam tanulmányaimat. 1994-ben a POTE belgyógyász szakorvos, ezt követően pedig a HIETE Haematologus szakorvosi diplomáját szereztem meg. 1997-ben  adjunctusnak,  majd 2003-ban főorvosnak neveztek ki. 2017. januárban pedig osztályvezető főorvosi pozícióba kerültem.

Magyar és perzsa nyelven kívül angol, arab nyelvismeretekkel rendelkezem.

Munkaviszonyom kezdete óta rendszeresen részt veszek a Magyar Belgyógyász Társaság, Magyar Haematologiai és Magyar Transzfúziológiai Társaság kongresszusain poszterekkel és előadásokkal. Valamint tagja vagyok a Magyar Belgyógyászati és Magyar Haematologiai Társaságnak is.

Dr. Hamed Aryan magánrendelése a Kardió Egészségházban szerdánként 16.00-20.00 óra között elérhető.

Doktor úr elérhetősége:

70/451-0450

Dr. Hamed Dávid

kardiológus orvos

Komplex kardiológiai kivizsgálás, szív-érrendszeri rizikóbecslés és állapotfelmérés, kardiológiai betegségek megfelelő diagnózisa és terápiája érdekében forduljon hozzám bizalommal.

2016-ban szereztem meg a diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán, majd a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház rezidens orvosaként kezdtem el dolgozni. 2021-ben kardiológiai szakvizsgámat kiválóan megfelelt eredménnyel szereztem meg. Édesapám belgyógyász orvos, ő volt az első motivációm, amiért én is az orvosi pályát választottam hivatásomnak. Véleményem szerint az egyik legszebb dolog életet menteni. Egy sikeres újraélesztés, egy sürgős szívkatéteres beavatkozás amellett, hogy a beteg megmentését célozza, óriási pluszt adhat a kezelést/műtétet végző orvosnak is.

Dr. Hamed Dávid magánrendelése a Kardió Egészségházban kedd 9.00-12.00 és péntek 10.00-15.00 óra között elérhető.

Elérhetőségei:

96/312-881

70/341-5864

Dr. Dankházi Levente István

Radiológus adjunktus

Immár generáción átívelő tevékenység családunkban a radiólógia, mint orvosi hivatás. Édesanyám dr. Németh Ibolya is radiológus főorvosként dolgozott nyugdíjba vonulásáig.

Főként CT és ultrahang diagnosztikával foglalkozom, azon belül hasi, ízületi és emlő vizsgálattal.

Általános orvosi diplomámat 2010-ben szereztem a Pécsi Tudomány Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően visszatértem szülővárosomba és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Radiológia Osztályán helyezkedtem el.

Általános radiológia szakismereteim jórészt a győri kórházban, az emlődiagnosztikai hozzáértést Budapesten dr. Nahn Krisztina, valamint Győrben dr. Steimbach Márta főorvosnők segítségével sajátítottam el.

2015-ben szereztem szakvizsgát radiológiából.

2019-óta Komplex Radiológiai Emlődiagnosztika licens vizsgával rendelkezem.

A szakmai továbbképzések és kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok. A radiológus szakasszisztensek képzésében több éven keresztül tevékenykedtem.

Kiemelt figyelmet fordítok az ultrahang diagnosztikára, azon belül az ízületi, valamint az emlő vizsgálatokra.

Magán egészségügyben 2015 óta dolgozom.

Az egészségünk a legnagyobb kincsünk és ennek megőrzése az egyik legfontosabb feladatunk. A rendszeres szűrővizsgálat a megelőzés egyik fontos eszköze, mely során képet kapunk testünk egészségügyi állapotáról.

Az ultrahang diagnosztika ma már alap szűrővizsgálatnak számít és a magánegészségügynek köszönhetően mindenki számára gyorsan, nyugodt körülmények között elérhető.

Arra biztatok mindenkit, éljen ezzel a lehetőséggel!
Forduljon hozzám bizalommal panaszával, vagy jöjjön el egy szűrővizsgálatra!

Dr. Dankházi Levente István magánrendelése a Kardió Egészségházban keddi napokon 16.00-tól 19.00 óráig elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

dankhazilevente@gmail.com

Dr. Szabó Albert

Dr. Szabó Albert

Radiológus főorvos

„Már közel 20 éve foglalkozom ultrahang diagnosztikával, illetve intervenciós radiológiával. Az ultrahang legnagyobb jelentőségét bizonyos betegségek (pl. daganatok, érbetegségek) korai kimutatásában látom.

2001-ben szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

2002 óta dolgozom Győrben a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai Osztályán (2014 óta főorvosként). 2007-ben szereztem szakvizsgát radiológiából. 2019 óta intervenciós licence vizsgával is rendelkezem.

Rendszeresen veszek részt belföldi- illetve külföldi kongresszusokon és szakmai továbbképzéseken. Nagyrészt Győrben szereztem gyakorlatot az általános röntgen, ultrahang, CT és MR diagnosztikában. Kiemelten foglalkozom ultrahang diagnosztikával, illetve intervenciós radiológiával.

Dr. Szabó Albert magánrendelése a Kardió Egészségházban hétfői napokon 16.00-tól 18.00 óráig elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

+36 (96) 312 881 (munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között hívható)

uh.drszabo@gmail.com

Dr. Szász Zoltán

Dr. Szász Zoltán

Tüdőgyógyász onkológus főorvos

A légzőszervi panaszok, valamint légutakat és tüdőt érintő betegségek teljeskörű kivizsgálásával és kezelésével foglalkozom 2003 óta. A COVID világjárvány is jól megmutatta a légzőrendszer, mint érzékeny és a környezeti ártalmaknak, fertőzéseknek kitett szervünk megfelelő működésének fontosságát.

Hitvallásom a betegközpontú, empatikus, naprakész tudással és szakértelemmel történő orvosi ellátás, melynek jegyében indítom magánorvosi rendelésemet is.

2002-ben szereztem általános orvosi diplomát a Marosvásárhelyi Általános Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvostudományi Karán „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetben, majd 2013-tól a győri Petz Aladár Egyetemi Kórház Pulmonológiai Osztályán dolgozom, jelenleg főorvosi beosztásban osztályvezető-helyettesként, valamint a Bronchológiai labor vezetőjeként.

2008-ban tüdőgyógyászatból, 2014-ben klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát, 2020-tól az alvásmedicina (szomnológia) licenc vizsgával is rendelkezem.

Napi munkám során foglalkozom a légzőszervi panaszok (pl. nehézlégzés, köhögés, mellkasi fájdalom) és mellkasi elváltozások kórismézésével, légzésfunkciós (spirometria, egésztest pletysmographia) és a legkorszerűbb képalkotói módszerek (mellkas röntgen, mellkas CT, PET CT, hörgőtükrözés, mellkasi ultrahang) segítségével.

A győri bronchológia (hörgőtükrözés) labor vezetőjeként több ezer vizsgálatot végeztem, valamint több vizsgálati módszert is bevezettem.

Tagja vagyok a tüdődaganatok és a tüdő interstitiumát érintő kórképek, tüdőfibrózisok kezelésére alakult regionális orvos szakmai teamnek.

Rendszeresen végzem az allergológiai kórképek (szénanátha, asztma), dohányzással összefüggő krónikus légúti betegségek (COPD), különböző etiológiájú tüdőfibrosisok kezelésének beállítását, gondozását.

Tüdőgyógyász onkológusként évente több száz tüdődaganatos beteget kezelek. Számos klinikai vizsgálatban veszek részt, nagy tapasztalatot szereztem a legkorszerűbb daganatellenes immunterápiás és célzott biológiai terápiák terén. 

Pandémia kitörése óta részt veszek a súlyos tüdőérintettséggel járó COVID betegek ellátásában és post- COVID gondozásában.

Dr. Szász Zoltán magánrendelése a Kardió Egészségházban hétfőnként 16.00 – 19.00 óráig  elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

+36 (70) 758 0066

pulmogyor@gmail.com

Dr. Vétek Lajos

Urológus főorvos

„Bátran forduljon hozzám urológiával kapcsolatos panaszokkal, melyek alapján a teljeskörű diagnosztikai lehetőségeknek megfelelő kivizsgálást folytatok. Keressen továbbá konzervatív és műtéti terápiák beállításával, valamint a krónikus urológiai betegségek orvosi gondozásával.”

1984-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezt követően a kezdetektől a Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Urológiai Sebészeti Osztályán dolgozom.

Közben tovább bővítettem szaktudásomat, így 1989-ben Budapesten tettem szakvizsgát Urológiai Sebészet tárgykörében, majd 1990-ben Andrologia jártassági tanfolyamot végeztem.

 • Férfi és női vizelet kiválasztási rendszerrel kapcsolatos betegségek, elváltozások teljes körű kivizsgálása és kezelése.
 • A férfi nemi szervrendszeri betegségek, krónikus állapotok és potencia zavarok kivizsgálása, kezelése, gondozása.
 • Család tervezési és andrológiai szakvizsgálat, tanácsadás és szükségszerinti kezelések beállítása.

Dr. Vétek Lajos magánrendelése a Kardió Egészségházban szerdánként 16.00 – 20.00 óráig érhető el

Doktor úr elérhetősége:

+36 (70) 451 1980

Dr. Szász Angéla

Dr. Szász Angéla

Belgyógyász, tüdőgyógyász, üzemorvos, alvásmedicina szakértő

„Sokoldalúság és emberközpontúság jellemez. Szakképesítéseim megszerzésében is ez motivált.

Széles szaktudásomat a jövőbeli egészségügyi trendek figyelésével ötvözöm és támogatom a hozzám fordulókat, elsősorban az alvás-ébrenlét zavarok felismerésében, álmatlanság vagy túlzott nappali aluszékonyság, fáradékonyság okainak felderítésében, társuló betegségek (belgyógyászati, pulmonológiai, anyagcsere betegségek), rizikótényezők felmérésével, komplex kezelésével és gondozásával.

Gépjárművezetői jogosítvány (úrvezetői, illetve hivatásos) megszerzéséhez vagy hosszabbításához a jogszabályban előírt alvászavar szűrést, illetve gondozást végzek. Több műszakos munkarenddel összefüggő alvászavarok kivizsgálását és ezzel kapcsolatos tanácsadást üzemorvosi tapasztalataimmal megerősítve végzem.

 

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 2002-ben. 2003- 2013 között a szakorvos képzés alatt a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban, Budapesten a Pulmonológiai Klinikán, valamint a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetben dolgoztam.

2011-ben belgyógyászat, 2015-ben tüdőgyógyászat, 2018-ban foglalkozás- egészségügyi szakorvos minősítést szereztem. Jelenleg egy multinacionális cég Foglalkozás- egészségügyi Központjának operatív irányítása mellett aktív megelőző- és betegellátó tevékenységet végzek.

2009-től kezdődően egy új határterülettel, az alvásmedicinával foglalkozom magas szinten, melyből 2020-ban minősített licenc vizsgát tettem (országosan akkreditált 34 szakember egyike vagyok).

 1. május- 2021. március között az Alvásdiagnosztikai rendelésem a győri Petz Aladár Megyei Kórházban működött.

Számos továbbképző előadást tartottam alvási apnoe- alvászavarok témakörében.

Fő tevékenységi köreim:

 1. Betegeknek:
 • Az alvás-ébrenlét zavarok felismerése és kezelése, álmatlanság vagy túlzott nappali aluszékonyság, fáradékonyság okainak felderítése és kezelése
 • Gépjárművezetői jogosítvány megszerzéséhez vagy hosszabbításához a jogszabályban előírt alvászavar szűrést, illetve gondozást végzek
 • Jelenleg a poszt- COVID betegségekre figyelek, a tüdőérintettség a leggyakoribb, az alvászavarok a 3. leggyakoribb szövődményként jelentkeznek
 • Munkahelyi teljesítmény és eredményesség növelése
 1. Cégeknek:
 • Foglalkozás-egészségügyi alapellátás, hivatásos gépjárművezetők részére a jogszabályban előírt alvászavar szűrés, 2. csoportú gépjárművezetői jogosítvány hosszabbítás

Dr. Szász Angéla magánrendelése a Kardió Egészségházban csütörtök délutánonként 16.00 – 20.00 óráig  elérhető.

Doktornő elérhetőségei:

+36 (70) 758 0066

alvasgyor@gmail.com

https://alvasgyor.hu/

Dr. Pátkai Zoltán László

Intervenciós kardiológus, belgyógyász szakorvos

„Intervenciós kardiológus és belgyógyász szakorvosként a szív- és érrendszeri betegségek teljes spektrumában várom kedves pácienseimet.

Legyen szó szakszerű rizikóbecslésről, a szív- és érrendszeri panaszok alapos kivizsgálásáról vagy meglévő betegség lelkiismeretes gondozásáról, bizalommal fordulhatnak hozzám.”

Általános orvosi diplomámat 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen. 

Elhivatottságomat tükrözi, hogy már az egyetemi tanulmányaim mellett a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Kardiológiai Osztályán dolgoztam ápolóként. Diplomám megszerzését követően orvosi pályafutásomat is ott kezdtem meg.

2020-ban sikeres belgyógyászat, majd 2022-ben sikeres kardiológia szakvizsgát tettem, mindkettőt kiválóan megfelelt eredménnyel.

Győri bencés öregdiákként örömmel tölt el, hogy 2021-től Győrben a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Kardiológiai Osztályán dolgozhatok.

2022-ben a Magyar Kardiológusok Társaságánál Intervenciós Kardiológus akkreditációt szereztem.

Intervenciós kardiológusként a fő érdeklődési területem a koszorúér-betegség kivizsgálása, kezelése és gondozása. Aktívan részt veszek a győri szívcentrumban az akut miokardiális infarktusos betegek szívkatéteres ellátásában, és immár több száz sikeres beavatkozást végeztem el.

Emellett magasvérnyomás-betegség, szívritmuszavarok, szívelégtelenség és szívbillentyű hibák diagnosztizálásában és kezelésében állok szíves rendelkezésükre. 

Munkám során mindig törekszem arra, hogy követve a nemzetközi szakmai irányelveket és folyamatosan fejlesztve tudásomat, a legmagasabb színvonalú, hatékony ellátást nyújtsam pácienseimnek.

Dr. Pátkai Zoltán magánrendelése a Kardió Egészségházban péntekenként 16.00 – 20.00 óráig elérhető.

Doktor úr elérhetőségei:

+36 (70) 555 5984 (munkanaponként 09:00-17:00 között hívható)

+36 (96) 312 881

drpatkaizoltan@gmail.com